Csoportleírások

Go down

Csoportleírások

Témanyitás by Tybalt on Pént. Jún. 29, 2018 12:13 am

Kereskedelem és szolgáltatás

A kereskedelmi és szolgáltatóipar egy meglehetősen széles skálát felvonultató csoport, amely talán a legtöbb munkalehetőséget hordozza magában. A kereskedelembe tartoznak azok a személyek, kik kézzelfogható termékeket árusítanak, így például a bolti eladók. A szolgáltatás munkaköre egy igénybe venni kívánt lehetőséget biztosít az emberek számára, így ide tartoznak a bolttulajdonosok, étteremtulajok, futárszolgálatot üzemeltetők és azt véghezvivők. A bankárok is ezen csoportban találhatják meg a helyüket, pont mint azok, akik a vendéglátásban és szórakoztatóiparban keresik meg a kenyerüket –gondolhatunk itt az exkluzív szolgáltatásra és szórakozásra is egyaránt. Viszont vannak a személyes szolgáltatást nyújtó emberek is, mint a fodrászok, manikűrösök, pedikűrösök, masszőrök, és mindazon munkák, amik magánkéz alatt szolgáltatást biztosítanak az embereknek.

~~~

Igazságszolgáltatás

Egy kalap alá tartoznak azok, akik terepmunkával és az asztalok mögül egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy az ország védelme precíz és kiegyensúlyozott legyen. Ide sorolhatjuk a jogászokat, ügyvédeket, ügyészeket és bírókat, akik a rendőrök által végzett munka végére teszi ki azt a bizonyos pontot. A rendőri munkán túlnyúlóan idetartoznak a nyomozói munkának különböző ágazatai, mint az igazságügyi nyomozók, bűnügyi nyomozók. A nagyobb szervezetek, mint a CIA titkosügynökei is ezen csoport képviseletében állnak.
Fontos megjegyezni, hogy a katonai szolgálatot teljesítő férfiak és nők is az igazságszolgáltatás színében tevékenykednek, számukra nincsen külön csoport fenntartva!

~~~

Egészségügy

Azon személyek, kik fáradhatatlan munkájukkal segítik a szolgáltatást igénybe venni kényszerülő embertársaikat. Az orvosi élet nagyjait lehet itt felsorolni, mint a különböző szakirányultságú főorvosok, az alattuk dolgozó orvosok és ápolók. Az éppen csak az egyetemről kitévedő rezidensek, valamint a gyakorlati munkát végző gyakornokok is ebbe a körbe sorolandók. Ebbe a csoportba tartoznak a magánpraxisban dolgozó doktorok is, mint például a pszichológusok, pszichiáterek.
Valamint szükséges megjegyezni, hogy azon személyek, akik hosszútávon orvosi kezelésben részesülnek, és ez nagy kihatással van az életükre, ennek rendelik alá magukat és erre a szálra építik fel a karaktert, azok szintén ide tartoznak! Így például a legáltalánosabbak, a mentális betegségekkel küzdő személyek.

~~~

Oktatás

Minden valamirevaló felnőtt indult valahonnan –és vannak, akik még csak most fedezik fel az életüket, egy, a családon túlnyúló közösség tagjaként. Legyen szó általános iskolásról, középiskolásról, vagy felsőoktatásbeli tanulóról, mind ezen csoport képviseletében állnak. A különbséget majd az elfogadást követő rangadás fogja mutatni, miszerint ki melyik szinten helyezkedik el az oktatási rendszer létráján.
Túl azon, hogy ez a diákok összegző csoportja, ide tartoznak még azon felnőttek is, kik hivatásukként a tanítást választották sajátjuknak. A tanárok, tanársegédek, intézményigazgatók is ebbe a kategóriába sorolandók.

~~~

Média és művészet

Minden olyan önjelölt, vagy ország, esetleg világszerte ismert művészeti tevékenységet folytató személy, kik rendíthetetlenül hozzájárulnak az állam kultikus élményéhez. Ide nem csak azon színészek, színésznők, énekesek, modellek és együttesek tartoznak, akik a rivaldafényben tesznek eleget a munkájukban rejlő szenvedélyüknek, hanem mindazok, kik a háttérben dolgoznak egy gépezet alkotóelemeként, így a rendezők, fény- és hangtechnikusok, operatőrök, és természetesen ezt lehetne még nagyon sokáig ragozni. A művészet további ágazatainak képviselői is ebbe a csoportba sorolandók, mint képzőművészetbeli festők, szobrászok, építészek, a divatszakma sajátjai, tehát a stylistok, divattervezők, a zenében járatosak, tehát a zeneszerzők, karmesterek, karvezetők. És ugyebár nem szabad megfeledkezni az írás fantasztikus művelőiről se, legyen szó újságírásról, színházi vagy filmbéli dramaturgokról, költőkről, szellemírókról, a színdarabírókról, és természetesen a könyvírókról.

~~~

Nemesek? Elit

Mindazok, akiket a közrendűek csak úgy neveznek: a felső tízezer. Ők azok, akik fáradtságos munkával felharcolták magukat a társdalom élvonaláig, és a közösségi életben folytatott munkájukkal továbbá is hozzájárulnak az ország jó hírének fokozásához. Természetesen ezért busás összeggel meg vannak fizetve, így akik a legnívósabb boltokból vett ruhákat aggatják magukra a legsemlegesebb napokon is, azok alkotják ezt a csoportot. Lehetnek egy világszínvonalú üzletlánc frontemberei, a politikai életben foglalatoskodó személyek, akik az ország vezetésében, esetleg a városok miniszterelnöki székében foglalnak helyet. Vagy csak szimplán azok, kik a vér jogán hatalmas vagyonra tettek szert, így a piedesztálról nézhetnek le az átlag emberekre.

~~~

Bűnözők

Ők az igazságszolgáltatás ellenlábasai, azok, akik tetteikkel az államirányítás, vagy maga a társadalom ellen nyilvánulnak meg, kifejezve ezzel nemtetszésüket. Lehetnek ezek olyan bandák, kik a félreeső utcákban, sikátorokban drogokkal, illegális fegyverek árusításával keresik a pénzüket. Betörők, kik mások javainak megrongálásával, eltulajdonításával szeretnék felhívni magukra a figyelmet. Gyilkosok, akik bosszút akarnak állni az ellenük elkövetett tettekért, vagy csak szimplán kedvüket lelik mások szenvedésében. Maffiózók, akik alvilági játékaikkal rohasztják meg a felsőbb vezetést beépített emberekkel, esetlegesen az igazságszolgáltatást rossz fényben feltüntető cselekedeteikkel. Meglehetősen sokrétű a választási lehetőség, és az alább felsoroltak közel se képezik le a teljes valóságát annak, hogy mit értünk a törvényen kívüliek alatt!

~~~

Civilek

A társadalom teljes lakosságát képző személyek, akik irányultságukat tekintve nem tartoznak bele a többi csoport egyikébe se. Ide vehetjük a munkanélkülieket, háztartásbelieket, valamint azokat, kik speciális munkakörrel rendelkeznek, így nem sorolhatók bele a többi szekció egyikébe se.


Tybalt

Hozzászólások száma : 4
Join date : 2018. Jun. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.